• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Inloopkasten

Een inloopkast in alle groottes te verkijgen

Eindeloos veel mogelijkheden qua kastinterieuren.

Makkelijker te realiseren dan u misschien denkt

Droomt u ook van zo’n royale en luxueuze inloopkast waarin alle kleding, textiel en accessoires perfect geordend is? In Nederland worden inloopkasten steeds populairder. Ze kunnen een complete hoek van een kamer of een slaapkamer opvullen. Wist u dat inloopkasten makkelijker waar te maken zijn dan u misschien denkt? T & F Goirle denkt met u mee en levert de prachtigste en meest functionele inloopkasten op maat.

Kasten op maat gemaakt

Inloopkasten bieden eindeloos veel mogelijkheden en een heleboel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld schoenen en accessoires. Wij denken graag met u mee over de indeling van de diverse opbergruimtes. Denk dan niet alleen aan de legplanken, maar ook aan hangelementen. Bovendien zijn onze kasten altijd op maat gemaakt.

Verschillende soorten inloopkasten

Bij ons hebt u keus uit verschillende soorten inloopkasten. Elfa, Shelvin, Classic en Decor. Deze zijn leverbaar in de kleuren Wit of Platinum, natuurlijk zijn deze ook in segmenten op te bouwen naar wens van de klant. De Decor lijn heeft een luxere uitstraling en deze is uit te breiden met houten lijsten in de kleuren Berken, Walnoot of Wit. Ook zijn hier uittrekbare rekken en manden voor te verkrijgen.

Houtdecors

Ook houtdecors hebben wij in ons programma. Ze kunnen naar wens en eigen idee op maat voor u worden gemaakt. U heeft de keus uit verschillende kleuren interieur. Zo kunnen wij u van alle gemakken voorzien, van kledingsliften tot uitschuifbare broekrekken. Alles is mogelijk. Tevens hebben wij roedes met LED verlichting. Van complete hoekkasten met zowel paslades als ladeboxen tot en met broekrekken, stropdasrekken en nog veel meer.

Wilt u hier meer informatie over hebben? Dan nodigen wij u graag uit bij T & F Goirle voor het maken van een passende offerte onder het genot van een lekkere kop koffie. Want ook bij T & F Goirle is ons motto: “De klant is koning”.

Wij hebben keuze uit zowel hoog interieur tot 262 cm en een standaardhoogte van 213,5 cm in 9 kleuren. In de 22 mm dik interieur hebben wij een keuze uit 4 kleuren. Deze kleuren zijn allemaal in onze showroom aan de Poppelseweg 1-01 te zien.

Reacties zijn gesloten.