• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Panelenplafonds

Stijlvol en makkelijk te onderhouden

Een perfecte vloer, stijlvolle decoratie, strakke meubels. Precies naar u smaak. Maar, u woning en/of bedrijfspand is pas écht af met een verfijnd panelenplafond. Prachtig afgewerkte panelenplafonds vormen de strik van een strak interieur en maken het plaatje compleet.

Kenmerken van een panelenplafond

Stijlvol, duurzaam, installatie- en onderhoudsgemak zijn de kenmerken van een panelenplafond. Door het lijnenspel van microvoegen creëren de panelen een optisch vergrotend effect waardoor u een nog ruimtelijker eindresultaat bereikt. De kwalitatieve samenstelling van de panelen zorgt ervoor dat onze systemen bruikbaar zijn voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en in vochtige of droge ruimtes.

De verschillen

De makkelijk installeerbare en te onderhouden plafondsystemen van T & F Goirle zijn te verkrijgen in 3 uitvoeringen: Micropan, Maxipan en Maripan. De Micropan panelen hebben een zeer fijne breedte van 290 mm. Terwijl de Maxipan panelen juist extra breed zijn (400 mm), waardoor u een extra breed effect creëert. Zo kunt u met deze panelen dus zelf kiezen wat voor effect u wilt creëren.

De oplossing voor ruimtes waar veel vocht vrijkomt

Het Maripan systeem biedt de perfecte oplossing voor ruimtes waar veel vocht vrijkomt. Deze panelen hebben een speciale vochtwerende kernplaat. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor douche- en badruimtes.

Door de vierzijdige afwerkingen zijn de panelen doorkoppelbaar. De decorfolie op de panelen is verlijmd met sterk PU, wat aantasting door te hoge temperaturen en vocht voorkomt. Bovendien kunt u kiezen uit een breed assortiment decors zodat u precies de sfeer krijgt die u wilt.

EXTRA BREDE, KANT-EN-KLARE PANELENPLAFONDS

Naast bovenstaande plafondsystemen is ook het Elit plafondsysteem te verkrijgen. Dit systeem heeft extra brede panelen van maar liefst 600 mm. Elit systemen zijn zeer geschikt als alternatief voor bewerkte gipsplaten. Dit systeem heeft isolerende kenmerken waardoor het ook erg handig is voor op zolder. Verder zijn ze zeer eenvoudig te installeren. Je bespaart maar liefst 35% in tijd vergeleken met het gebruik van gipsplaten met stucwerk. Het is dan ook niet raar dat Elit populair is bij grootschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ook van Maestro bieden wij plafonds aan. Tevens is er een mogelijkheid voor inbouwspots in alle bovenstaande plafonds.

Reacties zijn gesloten.