• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Winia schuifdeursysteem

T&F Goirle heeft zijn assortiment uitgebreid met deursystemen van Winia. Zo hebben wij het profiel van de deuren met het WDS 750, 1200 en 1500 systeem uitgebreid. Deze zijn leverbaar in de kleuren aluminium, brons, wit en mat zwart. Wij maken onze kasten helemaal op maat en ook voor een passende oplossing voor schuine daken of hoekoplossingen.

Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden en of oplossingen hiervoor.

Met de wandkasten op maat van Winia kunt u niet alleen uw slaapkamer, maar ook uw woonkamer, keuken, zolder en zelfs kantoor extra allure geven. Functioneel, maar tegelijkertijd ook mooi en stijlvol. T&F Goirle biedt kwaliteit en een groot assortiment voor iedere ruimte in huis. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Niet alleen als het gaat om de indeling, maar ook op het gebied van kleur, materiaal en afwerking van de kastenwand op maat. Niemand is hetzelfde, daar waar de een kiest voor kleur, zal een ander kiezen voor natuurlijke tinten en een basic sfeer. Ons kleurenpalet is verbazingwekkend groot. Uiteraard zijn er veel wittinten, maar bijvoorbeeld ook de kleur grijs is veelvuldig vertegenwoordigd. Daarnaast is er nog een ruime keuze aan prachtige luxe houtdessins. Dit kunnen moderne vergrijsde houtkleuren zijn, maar ook warm eiken of cederhout passen in het huidige woonbeeld.

“Schuifdeurkast op maat, slimme oplossing voor elke ruimte”

Maatwerk schuifdeurkast laten maken?

Zou het niet heerlijk zijn om een kast met schuifdeuren op maat te hebben die helemaal aan uw wensen voldoet? Waar u niet alleen uw kleding, schoenen en andere dingen mooi en overzichtelijk kwijt kunt, maar die ook nog eens helemaal bij uw interieur past? Het lijkt een moeilijke combinatie, maar met een schuifdeurkast op maat is dit dichterbij dan ooit. Een door ons op maat ontwikkelde kast met schuifdeur is dé oplossing. Met ons uitgebreide aanbod en vele variatiemogelijkheden hebben wij voor iedereen een schuifdeurkast op maat. Zo tovert u uw slaapkamer, woonkamer of (thuis)kantoor om tot een plek waar u in stijl kunt opbergen.

Bij T&F Goirle kunt u met de meest uiteenlopende smaken terecht. Uw persoonlijke smaak bepaalt de uitvoering van de kast en daarbij komen de meest verrassende resultaten tot stand. Onze schuifdeurkasten passen overal en bieden ook uitkomst als het gaat om schuine wanden of plafonds. U wint ruimte waarvan u niet wist dat deze benut kon worden.

De ruime keuze aan deurvullingen van Winia

Tijdloos neutraal of uitgesproken trendy? Alles is mogelijk. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar uni-kleuren, hout- of fantasiedecors. Naast onze paneelkleuren zijn er ook nog onze spiegels en colorglas (=gelakt glas). Bij het colorglas wordt aan de achterzijde een laklaag aangebracht zodat er een ondoorzichtig gekleurd en glanzend aanzicht ontstaat. Door het oppervlak te zandstralen verdwijnt de glans en ontstaat een gematteerd oppervlak met een bijzondere uitstraling. Met behulp van dwarsprofielen kunt u de schuifdeuren voorzien van een vlakverdeling. Door het combineren van diverse kleuren of materialen geeft u de deuren een persoonlijke touch en kunt u bijzondere accenten zetten in uw ruimte

Tot welke hoogte kunnen de kasten worden gemaakt?

Wij maken onze kastwanden in principe kamerhoog. De schuifdeuren kunnen op vrijwel ieder hoogte worden gemaakt . Houdt u er dan wel rekening mee dat we dan ook weer de deuren in vlakken verdelen i.v.m.de stabiliteit. Is uw slaapkamer bijv. 350 cm. hoog dan adviseren we de deur mimimaal van 2 dwarsprofielen te voorzien. Onze kastinterieurs kunnen tot een hoogte van 275 cm. zonder meer geleverd worden. Ander hoogtematen in overleg.

Kastenwand op maat maken

Door een kastenwand op maat te laten maken, heeft u meer mogelijkheden om uw ruimte in te delen dan met een standaard kastoplossing. Van wand tot wand, van vloer tot plafond; het maakt niet uit hoe hoog of breed de beschikbare ruimte is. We besteden steeds meer aandacht aan onze leefomgeving. Met stijlvolle meubelen, mooie kleurcombinaties en accessoires creëert iedereen zijn eigen persoonlijke sfeer.

Het kost vaak moeite om een kast te vinden die precies binnen de sfeer en stijl van het huis past. Wij hebben als uitgangspunt het verzorgen van stijlvolle oplossingen voor iedere ruimte in huis en bieden talloze opbergmogelijkheden. Modern, strak, sfeervol of trendy; alles is mogelijk, niets is standaard! Uw persoonlijke smaak is bepalend en wij kunnen aan bijna elk verzoek voldoen. Zo ontstaat een kastenwand op maat die helemaal bij u en uw interieur past. Wanneer wij wandkasten op maat maken, is de kast niet langer een noodzakelijke doorn in het oog, maar juist een verrijking voor uw interieur.

Wandkast op maat laten maken, de mogelijkheden

Wij zijn dé specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeën. Onze kastwanden worden helemaal op maat gemaakt en bieden een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, nissen en inloopkasten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee!

Met de wandkasten op maat van T&F Goirle kunt u niet alleen uw slaapkamer, maar ook uw woonkamer, keuken, zolder en zelfs kantoor extra allure geven. Functioneel, maar tegelijkertijd ook mooi en stijlvol. T&F Goirle biedt kwaliteit en een groot assortiment voor iedere ruimte in huis. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Niet alleen als het gaat om de indeling, maar ook op het gebied van kleur, materiaal en afwerking van de kastenwand op maat. Niemand is hetzelfde, daar waar de een kiest voor kleur, zal een ander kiezen voor natuurlijke tinten en een basic sfeer. Ons kleurenpalet is verbazingwekkend groot. Uiteraard zijn er veel wittinten, maar bijv. ook de kleur grijs is veelvuldig vertegenwoordigd. Daarnaast is er nog een ruime keuze aan prachtige luxe houtdessins. Dit kunnen moderne vergrijsde houtkleuren zijn, maar ook warm eiken of cederhout passen in het huidige woonbeeld.

Mooie, kwalitatieve kastenwand op maat?

Een kastenwand die optimale opbergruimte biedt en overal geplaatst kan worden? Zo’n kastenwand bestaat! Wij hebben voor iedereen een kastenwand op maat en bewijzen dat deze niet alleen praktisch en gebruiksvriendelijk kan zijn, maar ook mooi vormgegeven kan worden.

Reacties zijn gesloten.