• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Laminaatvloeren

Ruim assortiment; laminaatvloer in welk dessin dan ook

Verschillende soorten laminaat in de showroom.

Makkelijk te onderhouden

De voordelen van een laminaatvloer zijn:

  • Het is slijtvast
  • Het is sterk
  • Hygiënisch
  • Het is vlot schoon te maken
  • Kleurecht

Een laminaatvloer is te verkrijgen in veel verschillende dessins. U heeft keus uit hout tot aan tegels.

Door middel van verbeterde foto- en productietechnieken is laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden. Bijvoorbeeld knoesten, nerven en spijkergaten: het lijkt allemaal net echt. Naast bijvoorbeeld een vellingkant is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Laminaatvloeren in vochtige ruimtes

Ook voor vochtige ruimtes zoals badkamers hebben wij een laminaatvloer. Door de harde persing is dit laminaat vochtbestendig.

Kliklaminaat

Ook kliklaminaat is op het moment zeer populair. Hier is lijm niet meer bij nodig, de planken klikken in elkaar. Daarnaast is kliklaminaat direct belastbaar en bij bepaalde merken zelfs verhuisbaar. Zo kan een beschadigd deel soms heel makkelijk vervangen worden. Het is raadzaam om goed over de richting na te denken waarin u het laminaat gaat leggen, over het algemeen wordt het parket gelegd in de richting van de lichtinval. Verder is het goed om te bedenken dat de kamer een langer aanzien krijgt als het parket in de lengte wordt gelegd, terwijl u als het ware een bredere kamer krijgt als u de banen in de breedte legt.

Vlot schoon te maken en eindeloos genieten

Laminaat is door de jaren heen zeer comfortabel geworden. Dit komt door jarenlang onderzoek naar de beste oppervlakteafwerkingen die de houttekening van de vloer tot leven brengen. De fijne v-groeven brengen aan elke ruimte een extra dimensie aan. Of u nu kiest voor klassiek laminaat of tegels. Geen zorgen, alleen eindeloos genieten. Bovendien is dat het motto waarop alle vloeren zijn ontwikkeld. Een voor één topproducten die kwaliteit en comfort uitstralen.

Laminaat is vlot en zeer eenvoudig schoon te houden door middel van stofzuigen, vegen of dweilen. Vlekken kunt u ook vlot verwijderen met water en een neutraal schoonmaakmiddel.

In onze showroom hebben wij een ruime keus uit verschillende soorten laminaatvloeren. Daarnaast zijn de vloeren die wij hebben te verkrijgen in verschillende breedtes en diktes. Zo hebben wij ook een laminaatvloer van 14 mm dik in ons assortiment.

Reacties zijn gesloten.