• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Raamdecoratie

Jaloezieën, lamellen, rolgordijnen en meer!

Raamdecoratie

Wij hebben veel verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment. U kunt natuurlijk altijd contact met ons op nemen en u bent van harte welkom in onze showroom.

Jaloezieën

Jaloezieën op maat zijn tijdloze producten en zijn geschikt voor elk interieur! Van authentiek en landelijk tot modern en strak. Ze zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Daarnaast bieden jaloezieën de perfecte lichtregulering. Van licht tot donker, u kunt het allemaal zelf bepalen met slechts één eenvoudige beweging! Met jaloezieën kunt u exact de felheid van het licht doseren en de richting van het zonlicht dat uw kamer binnenkomt bepalen. Door het uitgebreide assortiment in kleuren, lamelbreedtes, ladderbanden en uitvoeringen maakt u uw interieur helemaal áf.

Plissé- en dubbel plissé gordijnen

Plissé gordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief, functionaliteit en energiebesparend. Het is een perfecte en stijlvolle kruising tussen gordijnen en jaloezieën. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy. Zo laat u uw woon- of slaapvertrek sfeervol tot leven komen! Het is het mogelijk om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen. Daardoor is het een ideaal product voor in uw slaapkamer.

Spelen met licht, patronen en kleuren, het is allemaal mogelijk met plissé gordijnen!

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een klassiek product welke heel goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. Doordat u uw rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt afrollen, kunt u de hoeveelheid lichtinval en privacy bepalen. Bovendien kunt u met de rolgordijnen van Zonnelux, transparantie gecombineerd met prachtig gefilterd daglicht creëren of kunt u juist kiezen voor een gehele verduistering!

Lamellen

Go XL, uiterst geschikt product voor grote raampartijen!
Geen enkel ander product kan functionaliteit en sfeer zo goed combineren als lamellen.

In gesloten toestand kunt u genieten van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht bieden. Ook heeft u minder last van stof! Dit komt doordat ze veel minder stof vasthouden. De lamellen hangen in verticale banen naar beneden in tegenstelling tot horizontale lamellen.

Bovendien zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te maken! Lamellen kunnen naar links, rechts, in het midden of aan beide kanten gehangen worden. Daarnaast zijn de lamellen leverbaar in PVC, aluminium en stof in verschillende breedtes.

Voor meer informatie kunt u bij ons in de showroom terecht.
U bent van harte welkom voor een goed advies.

Reacties zijn gesloten.