• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Paneeldeurkasten

Paneeldeurkasten helemaal op maat

Paneelschuifdeuren of misschien wel een draaideur?

Bent u op zoek naar paneeldeurkasten voor een kast of kastenwand, maar wilt u ook alle vrijheid om een geheel eigen ontwerp naar uw stijl te maken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons kunt u alles op maat samenstellen naar uw wens.

Met een of meerdere paneeldeurkasten brengt u warmte, stijl of juist heel veel sfeer in uw huis. Paneeldeuren die u in uw unieke woonstijl kunt creëren. Combineer verschillende materialen, kleuren en stijlen in één paneeldeurkast. Alles is mogelijk! Voor de deurvulling heeft u meerdere opties. U kunt kiezen uit één vlak in gestroomlijnde look of juist voor meerdere vlakken.

Noteborn

Wilt u een landelijke uitstraling van uw paneeldeurkast dan zijn de paneelschuifdeuren van Noteborn, zoals Country Match een perfecte keuze. Deze deuren worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn een prima match voor u slaapkamer of inloopkast. Ze zijn leverbaar in diverse modellen, wij geven u graag een zo goed mogelijk en persoonlijk advies in onze showroom. Ook kunt u voor het complete plaatje van Noteborn bij ons terecht.

Schuifdeuren zijn in heel veel slaapkamers populair. Dit komt niet alleen omdat ze zo fijn zijn maar vooral ook omdat ze zeer efficiënt zijn. Heeft u toch liever draaideuren? Dan hebben wij de Swing van Noteborn in ons assortiment. Dit zijn stijlvolle deuren waarmee u uw kast of kastenwand op maat kunt uitvoeren.

Draaideurkasten op maat zijn mooi en praktisch in een ruimere slaapkamer, kantoor of woonkamer. U heeft keuze uit eindeloos veel kleuren en decors; van hoogglans wit tot het prachtige hout design. U kunt kiezen of u uw deuren wilt hebben met greep of juist greeploos (push-to-open). Bovendien worden de draaideuren geleverd met softclose scharnieren. Dit zijn scharnieren die er voor zorgen dat u deuren zacht en geruisloos sluiten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om één of meerdere deuren af te sluiten met een slot. Zo kunt u samen met T & F Goirle de perfecte paneeldeurkasten op maat samenstellen.

Reacties zijn gesloten.