• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Glazen wanden

Verschillende soorten wanden

Met een breed assortiment aan bijpassende deuren.

Glazen Wanden

Deze dubbelglaswanden van ‘iS Wand en Plafondsystemen’ zijn glazen wanden samengesteld uit prefab glaselementen. Deze elementen hebben twee glasplaten. Door de grote luchtspouw die ontstaat door het uit elkaar plaatsen van de glasplaten en het breed assortiment aan types glas kunt u voor elke situatie de gewenste geluidwerendheid bepalen, maar ook de juiste sfeer!.

De onderdelen die zichtbaar zijn worden geleverd in strak aluminium of staal profiel. Hierin worden de glaselementen geplaatst. Dit kan in een horizontale belijning door middel van gestapelde glaselementen of in een verticale belijning met verdiepingshoge glaselementen. De glaselementen worden onderling verbonden door middel van een omega en voorzien van een afdekbies. Door middel van een klikprofiel kunnen de glaselementen in bepaalde situaties ook met elkaar verbonden worden. De glaselementen kunnen worden uitgevoerd in een extra rank 13 mm glasprofiel in plaats van de standaard 20 mm. Hierdoor wordt er in de totale wand minder belemmering van zicht ervaren en ziet deze er slanker uit.

Veel keus aan bijpassende deuren

Als onderdeel van onze systeemwanden kunnen de deuren in veel soorten geleverd worden. Zo zijn er ook glazendeuren te verkrijgen die naadloos aansluiten bij de strakke vormgeving van de glazen wanden om het plaatje compleet te maken.

De Obiwand aluminium glaskozijnen zijn te verkrijgen in 2 x 4 mm floatglas ten behoeve van een borstwering eronder. Tevens u kunt uitbreiden met 2 x 6 mm blank gelaagd glas voor de veiligheid. Als de elementen van vloer tot plafond zijn, dan is het verplicht en noodzakelijk voor de veiligheid dat u gelaagd glas neemt. Daarnaast is het mogelijk om jaloezieën in te bouwen. Deze zijn verkrijgbaar in de 25 mm tussen de 2 x 4 mm en 2 x 6 mm glas.

Voor de Obiwand hebben wij ook bijpassende deuren. Deze zijn te verkrijgen in de kleuren wit gelakt met HPL toplaag en in de kleur 1040 formica.
Eventuele andere kleuren zijn te verkrijgen op aanvraag. Ook hebben wij hardglazen deuren. Deze zijn leverbaar in 8 mm en 10 mm. Tevens hebben wij Swing deuren (doordraaiend), deze zijn te verkrijgen in blank installatie glas.

Daanaast is het mogelijk om op de Obiwand gipsvinyl panelen te monteren. Deze zijn verkrijgbaar in de kleur Durafort 2013.
Bij de houten wanden heeft u de keus om een witte of grijze gemelamineerde spaanderplaat te monteren.

Indien u hier meer informatie over wilt hebben nodigen wij u graag uit in onze showroom om met u mee te kunnen denken u persoonlijk advies te bieden.

Reacties zijn gesloten.