• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Wanden

Wanden in verschillende soorten en maten

Gesloten aluminium systeemwand

Er zijn veel verschillende wanden. De gesloten systeemwand is een wand die opgebouwd is met een aluminium kaderwerk voorzien van een inwendig frame van H-profielen, isolatie en een volledig afgewerkte beplating. Deze eindafwerking kan een gipspaneel zijn met prachtig vinyl-behang of met een gemelamineerde spaanderplaat die te verkrijgen is in verschillende designs. Ook kunt u de wand opbouwen met een keus uit dichte aluminium elementen met houten panelen.

Obiwand systeemwand

Deze wand is juist heel simpel om te monteren en is te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. Met de Obiwand is uw project gegarandeerd een succes! De Obiwand is een strak systeem dat de perfecte uitstraling biedt aan ieder interieur. Met dit systeem bent u er ook zeker van dat u het systeem altijd kan verplaatsen, veranderen of uitbreiden. Maar dat allemaal op een economische manier en zonder problemen!

De Obiwand kent weinig tot geen beperkingen en biedt u mogelijkheid om een ontwerp naar eigen wens te maken. De Obiwand kan namelijk op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met een gipspaneel, een kleurrijk vinyl, een prachtig houtfineer of met een gemelamineerde spaanderplaat te verkrijgen in verschillende designs. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om glas- en deurkozijnen, schuifloketten en deuren toe te passen. De verwerking van deze wanden in combinatie met het intelligente H-profiel is heel eenvoudig te monteren, maar ook tot wel 30 % sneller dan bouwen op traditionele wijze.

Ook voor al uw scheidingswanden bent u bij ons op het juiste adres.

Zo kunnen wij u voorzien van alle type scheidingswanden en voorzetwanden voorzien van kale gipskarton platen, of scheidingswanden en voorzetwanden die compleet zijn afgewerkt met Durafort gipsplaten in diverse kleuren. Tevens zijn deze wanden afwasbaar. Ook voor luxere wanden hebben wij een ruim assortiment aan glazen scheidingswanden met glazen deuren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om een passende offerte op maat te maken, of voor deskundig advies. Indien u dat wenst kunnen wij ook voor de montage zorgdragen.

Reacties zijn gesloten.