• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Aluminium plafond

De meest efficiënte oplossing voor uw woonruimte

Aluminium plafond

Vaak wordt de inrichting van een huis bepaald door de meubilering, de vloer en de wanden, maar het plafond wordt vaak niet aan gedacht. Juist een aluminium plafond kan een bijzonder effect hebben op de gehele uitstraling van uw woning. Met het breed assortiment aan aluminium plafonds kan T & F Goirle u de sfeer in huis bieden die u wenst!

Luxalon Plafonds

Luxalon plafonds zijn de meest efficiëntste oplossing voor een woonruimte. Zo zijn gescheurde plafonds, leidingen, buizen en elektriciteitskabels gemakkelijk weg te werken. Daarom worden Luxalon plafonds vaak gebruikt voor renovaties van oude woningen.

Het is zeer eenvoudig om Luxalon plafonds onder een schuine kap te monteren. Ook is het demonteren van de plafonds geen enkel probleem. Zo is het probleem snel opgelost bij een eventuele storing. Tevens zijn de plafonds ook zeer geschikt in vochtige ruimtes. Dit komt doordat ze 100 % vochtbestendig zijn. Vaak worden ze dan ook gebruikt in douche- en badruimtes. U heeft geen last meer van vocht en schimmels. De Luxalon plafonds zijn vervaardigd uit hoogwaardig gecoat aluminium. Daardoor kunnen ze 100 % tegen vocht.

T & F Goirle is Luxalon dealer, en wij kunnen u ons totale pakket van aluminium plafond aanbieden.

Er is een ruime keus uit zowel gesloten lamellen als de open lamellen met eventueel een vulprofiel. In de maten 75, 150, 225 C en de 300 L lamellen. Deze zijn in diverse kleuren leverbaar. Luxalon plafonds geven een extra dimensie aan uw woning. De ruimtelijke werking van de aluminium panelen in combinatie met de lichtbewerking van de inbouwspots geven de ruimte een totaal andere uitstraling.

Dankzij het breed assortiment van T & F Goirle heeft u enorm veel keuzes om u plafond uit te breiden, waaronder LED inbouwspots. Deze inbouwspots geven uw keuken of badkamer nog meer comfort en een stijlvolle uitstraling. Lekker genieten van uw eigen muziek of gezellig koken met de nieuwste hits, dit is allemaal mogelijk dankzij de Luxalon inbouwradio met Bluetooth.

Reacties zijn gesloten.