• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Massieve vloeren

In verschillende soorten en maten

Massief houten vloer: voor elke wens en elk budget

Deze bijzondere vloeren (massieve vloeren) hebben een natuurlijke en krachtige uitstraling of hebben juist een heel moderne uitstraling. Dit is helemaal afhankelijk van de breedte van de planken die u kiest. Voor uw massief houten vloer heeft u de keuze uit een ruim assortiment houten massieve planken die warmte en sfeer brengen aan uw interieur. Voor elk budget en iedere wens heeft T & F Goirle een passende oplossing.

De voordelen van een massief eiken vloer

Wanneer u waarde hecht aan sfeer, uitstraling en duurzaamheid is een massief houten vloer een echte aanrader. Bovendien heeft u altijd de keuze uit een flink aantal uitvoeringen. Het enige waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop is dat massief hout kwetsbaarder is aan de werking in de omgeving dan bijvoorbeeld een gelijmde vloer. Door grote temperatuurverschillen of vochtigheid kan het gebeuren dat uw vloer krimpt of juist uitzet.

Waarom u kiest voor een massief houten vloer van T & F Goirle

Wanneer u in onze winkel een vloer koopt, levert het u altijd voordelen op. Welke voordelen levert het u op als u bij T &F Goirle een vloer koopt? Onze vloeren zijn altijd aantrekkelijk geprijsd. U kunt als zowel bedrijf als particulier een vloer kopen bij ons. Daarbij krijgt u altijd advies door ervaren experts en de vloer kan zelfs in één dag worden gemonteerd door onze specialisten. Bent u geïnteresseerd? Wacht dan niet langer om contact met ons op te nemen.

Wij bieden u verschillende Frans eiken vloeren aan, in verschillende soorten kwaliteit. Van foutvrij tot en met verouderde vloerplanken van 20 mm dik. Deze zijn leverbaar in breedtes variërend van 11 cm tot en met 24 cm, de lengtes van de massief eiken vloerdelen zijn variabel. Deze vloeren kunnen in verschillende uitvoeringen gemaakt worden van beroken tot verouderen.

De massief eiken vloeren worden kant en klaar geleverd zodat oliën en afwerken van de vloer niet meer ter plaatse hoeft te gebeuren. Dus als de vloer gemonteerd is kan men er direct gebruik van maken. Massief eiken vloeren geven een landelijke en rustieke uitstraling en worden daarom zeer op prijs gesteld.

Deze vloeren worden per commissie gemaakt en daarom zit er wel een levertijd op de vloeren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze vloeren geven wij u graag een passend advies in onze showroom.

Reacties zijn gesloten.