• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Verlichting

Van cruciaal belang voor uw woon- en werkomgeving

Waarom is verlichting zo belangrijk?

In het algemeen heeft verlichting in uw huis twee taken. Het zorgt ervoor dat we onze dagelijkse bezigheden beter kunnen uitvoeren. Maar ook dient het ervoor dat onze ogen niet zo snel moe worden. Daarnaast is het ook bedoeld om een mooie sfeer en uitstraling te creëren in uw woon- en slaapvertrek. De verlichtingstechnologieën van deze tijd bieden u daarvoor veel manieren en ideeën waarmee u dat kunt bereiken.

In de eerste plaats dient een kamer een goede basisverlichting te hebben die kan worden aangezet met behulp van een schakelaar bij de deur. Daarna heeft u te maken met sfeerverlichting: schilderijen en andere kunstwerken kunnen worden verlicht met spots. Terwijl communicatiezones of kantoren beter verlicht kunnen worden met daglichtlampen.

De hele dag door worden verschillende plaatsen zoals: woningen, kantoren, klaslokalen en restaurants op talloze manieren verlicht, om zo een aangename sfeer te creëren op functioneel en emotioneel vlak. Licht is van cruciaal belang voor ons spirituele en lichamelijke welzijn. Het zorgt voor harmonie, blijdschap en glans in leven. Het zorgt voor licht in de duisternis. Ook bepaalt het voor een groot deel ons bioritme.

Licht zorgt ervoor dat we in ons dagelijks leven beter kunnen werken. Een werkomgeving zonder te fel schijnend licht in het kantoor of in de keuken maakt uw werk eenvoudiger. Dit komt doordat u minder snel moe wordt en u beter kan zien. Direct zonlicht wordt gezien als activerend en prestatie-stimulerend. Terwijl warm wit licht met een hoog indirect aandeel het oog juist laat ontspannen.

Als leverancier van plafonds, vloeren en kasten kunnen wij u ook voorzien van een totaal verlichtingsplan. U kunt bij ons in de showroom terecht voor al uw verlichting zowel traditioneel als LED.

Voor al onze verlichtingproducten geldt dat wij zorg kunnen dragen voor de montage indien u dit wenst.

Reacties zijn gesloten.