• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Schuifwandkasten

Uw schuifwandkast verkrijgbaar in diverse kleuren en designs

Voor al uw opbergproblemen.

Jarenlang plezier

Een schuifwandkast die wordt gemaakt bij T & F Goirle wordt gemaakt van 10 mm dik plaatmateriaal met een perfecte toplaag, stijlvolle schuifdeuren en een kastinterieur naar uw wens. Alles wordt gecreëerd uit materialen van hoge kwaliteit. Daardoor gaan de kasten zeer lang mee en zult u er nog jarenlang plezier van hebben!

Voor al uw opbergproblemen

Bij T & F Goirle bieden wij een passende oplossing voor al uw opbergproblemen door middel van schuifwandkasten. Deze kasten zijn te verkrijgen in diverse ontwerpen en kleuren. Ook zijn er verschillende opties in profielen. U heeft namelijk de keus uit het Basic-profiel tot aan het Royal-profiel met ingebouwde stootborstel. In de showroom van T & F Goirle kunnen wij u informeren en de modellen laten zien. Door ons breed assortiment aan schuifdeuren krijgt u een kastenwand die aan al uw wensen voldoet. Zo wordt uw droom-kastenwand werkelijkheid.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten materialen. Van een aluminium omlijsting tot aan kaderloze schuifdeuren. Wij leveren schuifdeuren op maat met een bijpassend kastinterieur! Deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten prijsklassen. Alles wordt bij u thuis opgemeten en door een vakman gemonteerd. Bij iedere stap wordt er gekeken naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij maken voor alle soorten wanden en hoeken de perfecte kast. Ook zijn de kasten te verkrijgen in veel verschillende kleuren.

De kast van uw dromen wordt werkelijkheid!

Dat komt omdat er veel mogelijkheden zijn. Bovendien mag u de indeling van uw schuifdeurenkast zelf bepalen. Wilt u meer legplanken, meer hangruimte of misschien wel een ladeblok? Dat kan allemaal want bij T & F Goirle is alles mogelijk!

Noteborn kasten

Ook bieden wij kasten van Noteborn aan.

Couture is het soort dat de meest subtiele schuifdeuren heeft van Noteborn. Met een frameloos kader zijn er zeer veel mogelijkheden. De couture-deuren zijn ook uit te voeren met ingelaten komgrepen.

Reacties zijn gesloten.