• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Systeemplafonds

Een betaalbare oplossing op maat

Wat zijn systeemplafonds?

Het woord zegt het al. Bij systeemplafonds bouwt de afbouwer eerst een systeem op als een “tweede plafond” onder het plafond dat er al zit. Vervolgens worden de gekozen plafondpanelen verwerkt in dit systeem.

Welk systeem u nodig heeft, ligt aan het plafondpaneel dat u heeft gekozen. Alle plafondpanelen hebben een eigen montage-voorschrift van de fabrikant gekregen, zodat het eindresultaat ook 100 % aan de eisen voldoet. U kiest dus eerst het gewenste plafondpaneel zodat u vervolgens het juiste plafondprofiel kan kiezen.

Ongeacht de staat van uw bestaande plafond zorgt T & F Goirle voor een uniek resultaat passend bij iedere ruimte. Door de vele mogelijkheden met onder andere verlichting, sierlijsten, verlagingen en kleuren zijn systeemplafonds eenvoudig naar uw smaak aan te passen.

De voordelen van een systeemplafond zijn:

  • Het is eenvoudig en vlot te monteren
  • Het is voordelig in aanschaf
  • Systeemplafonds werken geluidsisolerend en geluiddempend en besparen energie door warmte-isolatie
  • Verlichting is simpel te installeren op elke gewenste plek.
  • Perfect om leidingen en elektriciteitskabels weg te werken en verschaffen tegelijkertijd toegang tot deze leidingen en kabels

Is uw plafond toe aan vernieuwing?

Vertoont uw plafond barsten, scheuren en vochtplekken? Of bent u gewoon toe aan een nieuw plafond, maar heeft u geen zin in een grote verbouwing? Dan biedt T & F Goirle een betaalbare oplossing op maat waarbij u geen omkijken meer heeft.

Een strak plafond zonder scheuren!

Met een plafond werkt u alles wat u liever niet ziet netjes weg. Denk hierbij aan leidingen, bedradingen en lelijke plekken op het plafond dat er al zat. Elk systeemplafond van T & F Goirle is hiervoor uiterst geschikt. Indien u hier meer informatie over wilt hebben, bent u van harte welkom in onze showroom. Neem gerust contact met ons op. Ook in deze plafonds hebben wij de mogelijkheid om verlichting in te verwerken.

Reacties zijn gesloten.