• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

LED verlichting

Tot wel 90% energiebesparend

Welke sfeer past bij u?

Strak en modern of juist warm en huiselijk? Welk soort licht u kiest is beslissend voor het overbrengen van de sfeer naar uw wens. Sfeer is iets persoonlijks en moet daardoor goed bij uw doelgroep aansluiten. LED verlichting is daar de perfecte oplossing voor.

De voordelen van LED verlichting

Het grootste voordeel van LED verlichting is dat u tot wel 90 % kunt besparen aan energiekosten. Dit komt doordat het grootste deel van de energie naar het licht gaat, in tegenstelling tot normale lampen, waar een groot deel verloren gaat aan warmte. Wij streven er altijd naar om de verlichting beter te maken en om energie te besparen. Bovendien gaan LED lampen gemiddeld bijna 6 jaar mee! Denk daarbij aan ongeveer 50.000 uur. Vooral de driver en de warmtehuishouding in het armatuur bepalen de levensduur van een LED systeem. Als de lamp minder dan 50.000 uur mee gaat, kunt u uzelf dus afvragen of de kwaliteit wel goed is. Eindelijk hoeft u geen lampjes meer te verwisselen! Dat heeft u te danken aan de lange levensduur.

LED verlichtingspanelen

Een LED paneel is de moderne uitvoering van een armatuur met TL buizen. Op het internet weet u niet meer waar u moet zoeken door het grote aanbod. Let daarom op een aantal kwaliteitskenmerken om een miskoop te voorkomen. Waar moet u op letten bij de aanschaf van LED panelen? Veel kwaliteitskenmerken zijn behoorlijk technisch. Bijvoorbeeld Powerfactor of URG, deze kunt u vinden in de technische specificaties maar zijn moeilijk te interpreteren of te vergelijken als u er weinig verstand van heeft. Daarnaast zijn er ook een aantal dingen die wel eenvoudig zijn te vinden en te vergelijken. Bijvoorbeeld: de LED driver.

De LED Driver is cruciaal voor de kwaliteit van uw LED verlichting. Zonder kwalitatieve driver heeft u geen betrouwbaar lichtsysteem. De driver kan zowel intern als extern zitten. Een LED paneel is een (dun) gesloten en kan daardoor slecht warmte afvoeren. Kies daarom altijd voor een LED paneel met externe driver. Zo gaan de LED panelen veel langer mee en is de kans op storingen en uitval minimaal.

Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom.

Reacties zijn gesloten.