• Klik hier om foto's van onze projecten te zien!

Vloeren

Toe aan een nieuwe vloer?

Praktisch en stijlvol, dessins en kleuren waar u blij van word.

Een mooi interieur begint bij een goede basis (vloeren)

Is uw vloer aan vervanging toe? Of wilt u uw huisstijl veranderen en dus ook uw vloer hier in meenemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben vloeren in dessins en kleuren die bij de stijl van uw woning aansluiten. Een fraai interieur begint bij een goede basis. De kleur, de stijl, een houtnerf, een mat of juist een glanzend oppervlak? Het heeft allemaal invloed op de sfeer in uw huis. Als u klein woont, leg dan uw vloer door over alle ruimtes, zo lijkt de ruimte groter. Of kies bijvoorbeeld voor een lichte kleur vloer, daar frist uw huis lekker van op.

De mooiste vloer vindt u bij T & F Goirle! Een goed uitgekozen vloer bepaalt de aanblik van uw woning en geeft ook de uitstraling die u voor ogen hebt. Daarom denken wij graag met u mee en helpen u tot dat u tevreden bent met het resultaat. Want ook bij T & F Goirle is ons motto: “De klant is koning”

Onder het genot van een kop koffie kunnen wij hier samen een bijpassende vrijblijvende offerte voor neerleggen. Bij sommige types hebben wij ook de mogelijkheid om de trap in dezelfde materialen als de vloer te bekleden, zodat de uitstraling één geheel word.

Een ruime keuze uit verschillende soorten

Zo kunt u bij ons terecht voor onderstaande types:

  • Laminaatvloeren
  • Lamelparket
  • Massief
  • PVC (dry back of click)
  • HDF PVC click

Uw zorgen worden onze zorgen

Om een totaalplaatje neer te kunnen leggen behoren droogloopmatten en putroosters uiteraard ook tot ons assortiment.

Natuurlijk adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Wij meten alles persoonlijk in, daarom kan T & F Goirle ook voor de vakkundige montage zorgdragen.

Reacties zijn gesloten.